CANTINE SOCIALE
Începând din 2020, avem o rețea de cantine sociale pe care le susținem, financiar, cu produse și know-how. În același timp, monitorizăm și evaluăm activitățile și fluxurile de lucru, evaluăm impactul și îmbunătățim continuu procesele. Cantinele sociale au fost selectate de către chef Hădean și echipa sa, astfel încât să corespundă anumitor standarde, atât în ceea ce privește dotarea bucătăriilor, echipa, cât și numărul de persoane vulnerabile pe care le sprijină.
În parteneriat cu Asociația Diaconia: Sf. Teodora de la Sihla (sector 1), Sf. Ana (sector 2), Sf. Maria(sector 3), Sf. Filofteia(sector 4), Sf. Cuvioasa Parascheva (sector 5), Sf. Mucenic Barnabas (sector 6)
Pentru copii români și ucraineni din Băneasa și Corbeanca, ale Fundației pentru Inovații Sociale Regina Maria (București, Ilfov)
Cantina Centrului de Zi din Petrila aparținând organizației Salvați Copiii (Hunedoara).
Timp de trei ani, până la începutul anului 2024, SocialFood a susținut și cantina Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, oferind mese calde pentru 200 de studenți din medii vulnerabile.
„Vom continua cât ne țin forțele, cât ne țin oalele și resursele. Este o nevoie acută de mâncare caldă în rândul familiilor, în rândul copiilor care nu au niciun sprijin. De aceea, am decis să ne îndreptam atenția și către cei mici.” – Chef Hădean
„Echipa lui Adi Hădean nu stă pe margine, ajută, e alături de copiii din Petrila, cărora le arată că nu sunt singuri în acest context social atât de greu.” – Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv Salvați Copiii
+730
de persoane vulnerabile
+32.120
de mese calde pe lună
Dacă știi cantine sociale care ar putea beneficia de susținerea noastră, scrie-ne la office@socialfood.ro
TESTIMONIALE
Ajută-ne să redăm speranța prin hrană caldă!
Cea mai mare competiție culinară cu scop caritabil din România